Silnější než MILUJI TĚ
Anotace: je to pro mého ťulíčka kterého strašně miluji!
Slza myje slzy na mých tvářích.
Jenže bez tebe jest těžké být.
Bez tvého krásného JÁ žít!
Jsi mojí sílou k žití,
jedinou mojí láskou k bytí.
Jsi prostě částí mého Já!
Nikdy o tebe nechci přijít.
Nikdy už bez Tebe být.
Víc, víc než-li den jediný!
Jsi moje hvězda jasná,
noční Luna, co nikdy mi nepohasla.
Jsi prostě částí mého Já!
Myšlenku větší než slova MILUJI TĚ,
jsem ukryl zde v těchto verších,
které zapíšeme v našich srdcích!
Jsi moje okouzlující múza,
moje nejdůležitější srdeční tepna,
jsi prostě částí mého Já!
A proto MILUJI TĚ
Přečteno 842x
Tipy 4
Poslední tipující: mikky47, PatriceB
Komentáře (1)
Komentujících (1)