Vyhlížená
Anotace: ... Už nikdy nikdo nepřekoná, co cítil on, cítila ona ...
S kyticí květů na nádraží
stál jsi a vyhlížel můj vlak.
Potichu stál jsi s vážností stráží.
Přijela jsem, co bylo pak?
V očích se světla rozsvítila,
radost a klid mi duši jal,
nad štěstí šťastnější jsem byla
a v srdci slavík zazpíval.
Poprvé za ty roky dlouhé,
poprvé za těch sedm let,
objetí nebylo pouhé
snad. Vím, že miluji naposled.
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: denebrin, fialová, Woski, bobi bobie, Psavec, Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)