Zima obdivuje
tvoji trpělivost sázet
letničky když mrzne
ale dity..
šecko je možný..
například sázet letničky..když je ti zima .o)
slunce f duši a takový ty věci..
R.
10.03.2008 15:18:00 | Bean
sázet je třeba
navzdory agrotechnickým lhůtám
milovat na sněhu,
navztek všem zapšklým krůtám ,...
25.02.2008 16:37:00 | HarryHH
Bíšo, musím hudrovat, jsem její krocan, dá si mě na pekáč, budou hody ...
25.02.2008 15:13:00 | smudlinek