Chtěla jsem dát super tip ale omylem jsem jen tip jeden dala a docela mne to mrzí...
14.03.2008 08:42:00 | simsa
Pojď se mnou do tichého loubí,
kde v noci čerň se s bílou snoubí,
v nádherném duší souznění
i noc se v duhu promění!
;o)
27.02.2008 00:46:00 | Kozoroh 1
jeden úsměv nestačí..
i když zahřeje..
svět je hnetk jinačí..
když se usmějem..
25.02.2008 21:02:00 | Bean
Úsměv ten dělá divy.Ale bude toho asi víc proč si ráda zazpíváš.
Hezká báseň.Ten první verš se mi moc líbí-o tom černobílém souznění.
25.02.2008 17:49:00 | s.e.n
zpívej dál, zpívej dál...
korálků rozhoď šňůru not
loukou proběhni o závod
se slovy písně i beze slov
svítání bílou dlaní lov
zpívej dál, zpívej dál..
rošťák kos hrál ti doprovod
než usedl na váš plot,
že úvěr míváš na úsměv
bohatou splátkou je tvůj zpěv
zpívej dál, zpívej dál...
***
Jiří s.
25.02.2008 17:23:00 | j.c.