Cara sposa (Drahá nevěsto)
Anotace: Když tě ráno probudí ta nejkrásnější bytost na světě...
Slyšíš ty ptáky ve větvích,
to lásku sobě dávají....
To oni mě ráno polívají svým hlasem
neodbytným, touha po kráse je žene dál...
Zastav pro mě všechna rána tohoto světa
a já Ti budu prozpěvovati na římsách vesmíru,
dokud budeš přítomna ve snech mých,
já tu budu i kdybys snad jednou pocítila lásku k jinému..
Cara sposa, zůstávám v čele ptačího sboru.
... pro budoucí krásu našich dětí.
Přečteno 382x
Tipy 13
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Lukáš Rymeš, Marfuša, J3zus, oakbark, WhiteSkull
Komentáře (4)
Komentujících (4)