... nepřichází svítání
Anotace: možná je to zvláštní, ale básničky (pokud se tomu dá tak říkat) mě napadají hlavně tehdy, když už docházejí slzy :-)
zapálit svíčku v prázdnotě tmy
rozeznít rolničku v hlubině ticha
… a jak se tomu říká?
… a co se vlastně smí?
nedá se vyjít z kruhu
nedá se létat v moři
jen blázní stále tvoří
skládanku
život s marnými sny
… znovu
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Gregy, Liv, Zuris
Komentáře (1)
Komentujících (1)