Při hodině chemie
Anotace: No je to takový sonet a zase tak trochu vyznání...
Při hodině chemie
Když při hodině chemie,
zůstanou oči moje
na těch Vašich.
Tam někde hluboko v nich.
Stane se ze mě rázem,
rytíř chránící svou zem.
Rytíř co by kvůli Vašim očím,
prošel peklem; prostě vším.
Jen kvůli tomu,
Vašemu pohledu jednomu,
ukradl ukradl bych hvězdu z nebe
nebo vyrval srdce ze sebe.
A já sám,
daroval bych jej jen Vám!
Komentáře (0)