Toužím
Anotace: ..opět jedna hodně stará...
Svět:
Pohoda už zase cinkají rolničky
z oblak se snášejí stříbrné krystalky klidu.
Svět tiše oddychuje, usíná.
Já:
Černé kopretiny v tornádu času
ohýbají svá křehounká těla
Měděný kůň obrací hlavu k severu.
Duše se trhá.
Já už tu dál žít nesvedu
Toužím, jak marně!
Toužím do svých dlaní měsíc uchopit
opřít o něj hlavu, celá se v jeho lesku utopit
pak nafouknout ho jak pouťový balónek a uletět
hrát si s modráskem na honěnou
vyhrát v kartách vlastní tvář
schoulit se do stínu a vnímat jeho zář
Chci jak Jupiter cítit se slavně
Toužím tak marně!!!
Přečteno 499x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, enigman, pejrak, Mácha, Bardot, Bůchví...
Komentáře (2)
Komentujících (2)