Anotace: Nejak nevim co k tomu dodat... Jen vim ze mi to neslo az tak moc vyjadrit slovama...:(
ale ta naivita v tobě stále je a jen tak nevymizí, viď? připomínáš mi mě...oba dva víme, že už to nejde, že je konec...a přesto já marně sedím na zemi a čekám na den, kdy se mi na displeji objeví smska od něho...zkrátka na ten okamžik, kdy se zase ozve a řekne mi, že mě chce zpátky...bohužel, já šance dostala a nevyužila je...ty bojuj...bojuj třeba o jiného, ač to půjde ztuha...půjde to...:)
26.02.2008 14:55:00 | 0-0