Zasněžené vzdechy s podporou měsíce
Anotace: Teď to docela vystihuje moji náladu
Pojď se milovat při úplňku,
pojď v tom mrazu vkročit do nebe,
najít tu nejhlubší krásu
a zamknout se do sebe.
Přilnout k zemi,
přilnout k závějím,
jak dobře nám je,
to ony neskryjí.
Změnit barvu sněžné doby,
zavřít dráhu věčné zloby,
jíst čokoládové tabulky,
oblečení v barvách Karkulky.
Neskrývat se za slova,
nebýt věčně zasněná,
promlouvat si do duše,
myslet,bavit,Venuše.
Milovat se pořád stále.
Ptám se.Jak dál.
A tak dále.
Pojď chytím Tě za ruku,
můj andílku,
shodíme spolu paruku
a budeme žít v ráji.
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: KLARISA, Danah, Bíša
Komentáře (0)