Bez lásky
Anotace: Stalo se vám že vaše láska zmizela?
Srdíčko přestává milovat,
a moje duše trpí.
Nechci si lásku kupovat,
a při tom na mě lpí.
Jak mu říct že už nemiluji?
On mě moc...
přece se nad ním slituji,
a řeknu mu pravdu přes tuhle noc.
Říct: Promiň mi lásko,
promiň mi city,
už je to dávno,
časy to pohltily.
Mé city vybledly,
zůstaly jen slova,
které do deníčku nahlédly...
"Už tě nemiluju a nedokážu ti to říct znova."
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Danah, Zuris
Komentáře (0)