Můj svět
Anotace: On je můj svět...
Louka plná tvojí vůně,
vesmír plný úsměvů.
Moře plné snů a slz,
jsi jako malý hvězdný vůz.
Raní rosa plná třpytu,
tvoje mysl bez ostychu.
Jsi pro mě všechno - jsi můj svět,
jsi jako první jarní květ.
Přečteno 383x
Tipy 11
Poslední tipující: FATA MORGÁNA, akneliam, Psavec, danaska, Dračičák, Pišák, Norlein, labuť
Komentáře (6)
Komentujících (6)