Sen
Anotace: kdyby se zastavil čas...
V noci jsem měla zvláštní sen
z těch, které rána mění.
Řekla jsem: "Pane, unes mě
někam, kde nikdo není".
Pak na perutích svobody
a na křídlech mých vlasů
jsme zastavili pochody
všepozemského času
a prožili jsme krásné dny,
možná i celá léta,
kdy vášní svou jsme plnili
kouty tohoto světa.
Pak zapraskalo v hodinách...
ty rozběhly se hbitě
v momentě, kdy jsem zjistila,
že čekám tvoje dítě.
A naše stopy mizely
ze břehů v bílé pěně,
tys naposled mě políbil
a vrátil se k své ženě.
Přečteno 450x
Tipy 12
Poslední tipující: denebrin, Tygropes, Vlk v rouše, FATA MORGÁNA, Psavec, Princezna.Smutněnka, labuť, jsem nikdo
Komentáře (5)
Komentujících (5)