Mám...
Anotace: ...strach z náledí...
Sbírka:
Nahátky
Mám
hlavu v oblacích
olíznu slunce
má
slanou chuť
jahodové zmrzliny
Mám
místo hlavy měsíc
a hvězdy v srdci
svítí mimo rytmus
Mám
celé nebe
mléčnou dráhu k snídani
mám v sobě tebe
mám duhu na dlani
a andělé mi leží u nohou
Mám
vítr mezi prsty
uspávám hromy blesky
a budím červánky
Prším
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: Erion Fate, lalej, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)