Ty
Anotace: tohle jsem vymyslel pro jednu takovou slecnu kterou mam docela hrozne rad:D Jsem amater takze nic:D
Tvé oči jsou jako hvězdičky,
které mi svítí nad hlavou.
Tvé oči jsou jako dvě perličky
s nimi život je hrou.
Tvůj úsměv jak sluníčko svítí.
Tvůj hlas zní jak ptačí zpěv,
když procházím se po lučním kvítí
myslím zase jenom na tebe.
Přečteno 687x
Tipy 2
Poslední tipující: Without Love
Komentáře (1)
Komentujících (1)