Tak řekni...
Anotace: A já pořád se ptám...
Tak řekni,
řekni proč
trháš křídla motýlům
a vábíš je
na smrt
pro pobavení?
(ztrácím své
rozesnění)
Tak řekni,
řekni proč
dupeš po květinách
a vrýváš je
do země
pro pocit moci?
(ztracená
rádoby pro cit)
Tak řekni,
řekni proč
rveš stromy z kořenů
a bereš jim
život
Jen řekni
proč
musím se ptát..
Přečteno 431x
Tipy 6
Poslední tipující: Ishtar, Bíša, Vladimír P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)