Jedno z posledních
Anotace: Nevím co říct..prostě nevim...
Útržky zdravého rozumu
pokud mi nějaké zbyly
vložím do vzpomínek na Tebe
a upnu se zase už na tak dost prošlé sliby...
Lhůta už prý vypršela
a to i ta naše promlčecí
kdy nikdo z nás nevyřkl rozsudek
a já se dobrovolně oddám umučení
Někdo holt prý už trpěl
jiní trpí až nyní
jen čtyři stěny, já...
..a matný opar po naději, že se to jednou změní...
Přečteno 467x
Tipy 7
Poslední tipující: Duhová, estrellita, jedam, Ďáblí-andílekO:-), Vladimír P.
Komentáře (2)
Komentujících (2)