Malé vyznání...
Oblohu halí
zlatavý závoj..
A srdce
má divoký náboj..
Hoří a pálí
jak sopečná láva..
Jak slunce,
co něžno našeptává..
Díváš se
do mých otevřených dlaní..
A čteš v nich,
jak v knížce milování..
Na čarách života..
Bolest i štěstí
mi klokotá..
A uvnitř.?
Láska jako nahota..
Jen Ty odkrýváš
proč buší moje srdce..
Co cítí moje duše..
A kdo je středem mým..
Jak slunce na nebi..
Přečteno 746x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, Skywalker, FATA MORGÁNA, Psavec, Maura, simsa, danav, Bíša, 0-0, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)