Dávno
Anotace: Po dlouhé době zase přidávám jednu básničku. Stará, přestará myšlenka, jen pár nových slůvek...
...
Už je to dávno
co jsem pln radosti
vstával dva okamžiky
před tebou
abych tě ještě
s úsměvem na srdci
alespoň zlomek
nekonečna
viděl spát
Už je to dávno
co jsem odešel
sám k sobě
a netušil jsem
jak dlouhá vede cesta
k příští stanici
Osudová
Tak dál se s nesmělou nadějí
ptám ranních paprsků
Kde končí dávno?
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
Komentáře (0)