Nauč mě lítat
Anotace: pocity, prostě jen pocity.
Hluboká jizva po tvým jméně
Napořád
Zcela patrná po jednom pohledu do očí
Vyrytá do mýho srdce
Na památku
Z lásky
Jen abych nezapomněla
Na každý dotyk
Na všechna nekončící rána
Plný cigaret
A kafe s mlíkem
A svlíkání
Miluju tvoje opilý slzy
Protože co je opilý
Je upřímný
A každá z nich vypálí v mým srdci
Další místo
Nenahraditelný
Protože když pláčeš
Pláču taky
Nauč mě lítat
A zhřešíme spolu
V nebi
Přečteno 463x
Tipy 7
Poslední tipující: Isobel, jesterka, Psavec, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)