Anotace: Nevím...Vůbec nevím, jestli nejsem jediná, pro koho to má hlavu a patu :-)
Smutněnko ... předně bych moc rád poděkoval za návštěvu ... mile mě potěší komentík od někoho neznámého ... a v Tvém případě je radost dvojnásobná neboť to jak píšeš je skvělé ...
Netroufám si tvrdit, že rozumím, ale ta vnitřní síla nebo lépe hloubka tohoto dílka je mrazivá ... pročetl jsem si více básniček a rozhodl nechat komentář u této ...
.
Přeji vše dobré ... a ještě jednou dík...
06.03.2008 09:01:00 | vapiti
rozhodně nejsi jediná :)
a moc krásně jsi to napsala...jako by mi to mluvilo z duše...
28.02.2008 14:57:00 | 0-0
Věk opravdu sedí. K "básničkování" mě donutily nějaké nepěkné zkušenosti, takže...z toho to asi plyne.
Mockrát děkuju, vždycky mám celý den radost, když se básnička líbí.
28.02.2008 06:28:00 | Princezna.Smutněnka
Tak to jsem si oddechla - nešálí mě zrak, ani nemám fata morgánu :-)
27.02.2008 20:11:00 | Princezna.Smutněnka