Láska to BYLA..
Anotace: Takova chvilkova ... Tak trochu vystihuje mou soucasnou naladu. *Lukimu*
Kradmé pohledy…
/Ne první a ne poslední./
Vesele úsměvy…
Co hladí po duši.
/A přitom patří a nepatří nám dvoum./
Smích slyšíc široko daleko…
V němých chvílích pohledy smutné…
Div srdce nepukne…
A zase smích a pohledy kradmé…
/O pohyby ladné
O ty se jen snažíme…
Ale marně./
Náznaky a posunky -
Ty nám jdou skvěle
Na sklonku propasti, že jsme - nevadí
Ja nechci city a už vůbec ne lasku.
Klást hloupé otazky už mě dál nebaví…
Však mrzí mě že laskou to mezi námi skončilo.
A vypadalo to tak slibně…
Bolelo a bolí to, však lítost nic nespraví…
Něco jsem hold udělala chybně.
Komentáře (1)
Komentujících (1)