Andělíčku můj
Andělíčku strážce můj,
moji krásku opatruj.
Hlídej ji ať šťastná je,
stále snad mě miluje.
Andělíčku, vím, že jsi,
moje hříchy ze mě sejmi.
Denně v očích slzy mám,
všecičko za svou krásku dám.
Ale je to jinak vše,
miluji tě nade vše.
Lásko má, jsi jediná,
proč jsi pro mě zamčená.
V mysli své mám jen tebe,
nemyslím už jen na sebe.
Stále doufám v lásku tvou,
vezmu si tě za ženu svou.
Andělíčku jsi to ty,
koho stále miluji.
Komentáře (0)