poslední básně o lásce
Anotace: ...už tři roky...
Nikdo tu není…
V pokoji s černými závěsy
Hra s řasy
V podkroví
Pro toho co
Odlívá své tělo
Do sádry…
Na okně u něj v pokoji
Voní narcisy
Spí tam kde čpí olej
A voní dřevo v kotli
OOO,jak bych chtěla být ta
Tvá modla modlící se
Za nic…a jen pro sebe
Protože takové miluješ
TY růžové prasátko
A JÁ s ospalou pletí
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: colorka, Vladimír P.
Komentáře (2)
Komentujících (2)