Štěstí je tě mít
Tajemství a žal ukrývá tvá duše,
čeká zášť a zlost
jenž pokorou vzniká každou noc.
Bezmoc a otroctví v lásce,
jak v tajemném stínu
když růže uvadá.
Růži urvu,
živoucí růst jí vrátit nedokáži
Osud Ti napoví-světlo dne je mé srdce.
Nechte mě plakat cudné hvězdy!
Leč zemřít musí, krásna noc
Klamala mne - klamala by jiné.
Zhasni, má svíce, nechci stín
chodím po hvězdách
noc černých perel je můj svět.
Přečteno 769x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, anatantal, Oči
Komentáře (1)
Komentujících (1)