komentář utekl. a to jsem výjimečně věděla, co na to říct. takže jinak. nejdřív, když jsem uviděla ty iniciály, vzpomněla jsem si, že jsou mi něaké povědomé, neboť to bývaly mé osudové... iniciály... pak jsem si vzpomněla na Marii Kyselkovou která hrála princeznu se zlatou hvězdou na čele.. a nakonec jsem chtěla něco dodat, ale co, to jsem zapomněla než jsem se k tomu kometování dostala. ó, mrzí mě to.
je to krásná báseň. tak ať se hlavně na té své cestě neztratí.
03.04.2008 15:47:00 | Já Esther Ruth
Na telku se dívám motýla tam vídám. A on ke mě letí třeba jednou sletí. Vážeš slova pomlázky asi od lásky.
02.03.2008 21:31:00 | umělec2