Ze stýskání
Už vůbec nemohu klidně spát...
chci si o Tobě nechat zdát.
Zamotals mi srdce, i mysl.
Máme my dohromady vůbec smysl?
Na blízku se velmi blýzká
mě po Tobě se strašně sýská.
Kdy Tě zase uvidím,
Tvůj polibek ucítím?
Přečteno 640x
Tipy 4
Poslední tipující: Cryoman, jesterka, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)