Nabídka lásky

Nabídka lásky

Anotace: ...miluji tě a chci tě milovat.

Zlo je dívka co mě trápí,
trápení je cit, který mi brání,
nechápu, jaký já jsem,
láskou jsem byl přepaden.

Nevím, co si počít mám,
když já nejsem milován.
Snažím se ti říci lásko,
miluji tě moje krásko.

Je těžké být tu pro tebe,
s úsměvem hledět do nebe.
Přemýšlím a přemýšlím,
ze všeho tu zešílím.

Nechápu, jak jsem hrozný,
ikdyž jsme si tak podobný.
Proč je tahle láska naše,
uzavřená ve víru duše.

Ach má lásko, umírám,
své oči už zavírám.
Jen polibek tvůj vzkřísí mé,
srdce láskou zhrzené.

Dáš naději mě a mému srdci,
volám tě ke své pomoci.
Něžně líbat tvoje tělo,
těchto hříchů se mi chtělo.

Hledět do tvých hnědých očí,
celý svět se kolem tebe točí.
Chci vědět, co tvé srdce chce,
vždyť ty jsi srdce mého vládce.

Prosím, krásko, lásko, andílku,
mám pro Vás zde nabídku.
Starat se jen chci o Vás,
v zrcadle vídávat spolu nás.

Jak krásný pár bychom byly,
spolu dům ze štěstí postavily.
Nechci býti stále sám,
líbá tě tvůj milý pán.
Autor tearful, 28.02.2008
Přečteno 691x
Tipy 3
Poslední tipující: Aka Kiss, jaňa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

paráda každej rým sedí, opravdu povedená básnička

29.02.2008 17:00:00 | Aka Kiss

Skvěle napsaný... tak nějak to vystihuje moji současnou situaci...

28.02.2008 15:05:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí