Nepotkávání
Anotace: poslední dobou v mém životě všechno nějak končí
Cosi se vytrácí
v podzimním počasí
cosi se vytrácí
a déšť zebe jak slzy
cosi se vytrácí
pod šedou oblohou
naději ukrylo
spadané listí
Cosi se vytrácí
na cestách necestách
zůstává jenom strach
zůstává jenom strach
a úsměv na fotkách
víckrát Tě nepotkám
v krajině lásky
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Gregy, Luciiik, Game, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)