LÁSKA
Anotace: Nejkrásnější cit očima princezny :-)
Amorek
S křídly sežehnutými od plamene
/z chřtánu devítihlavé saně/
Srdce
Pokryté chladným kovem
/z roztoku elektrolytu/
Rozpaky
Červené jako hořící obloha
/odraz Karkulčina čepečku/
Polibek
Obalený v cukru
/prudce karamelizuje/
Vášeň
Která se mění velikostí odvahy
/kdo se bojí, nesmí milovat/
Láska…
Touha, naděje a smrt.
Přečteno 519x
Tipy 24
Poslední tipující: brooklyn, Rošták Domča, Xindy, Bíša, Juan Francesco de Faro, Namine, vapiti, Vlk v rouše, Norlein, Barunka=o), ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)