Když nechce se spát
Anotace: Když nechce se spát a Ty jsi v dálce, když nechce se spát, myšlenek plná hlava, když nechce se spát a pusa na obálce je jako dáma neohraná.
Když nechce se spát
a zem se se mnou točí,
nejkrásnější bývá,
pohled do Tvých očí.
Když nechce se spát
a stesk mou duší klusá,
nejkrásnější bývá
Tvoje pusa.
Když nechce se spát
a ruka ruku vine,
spoutaná Tvou touhou
nezahyne.
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: ona
Komentáře (1)
Komentujících (1)