Naděje
Anotace: Říkali, že naděje poslední až umírá, říkali, že naděje pro každého dost bývá, říkali, že naděje, na každého zbyde, tak přeju si, ať ta má, nezahyne.
Tak jako voda na moři,
poklidným tónem šplouchá,
tak srdce mé, že přijdeš zpět,
potají sní a doufá.
Tak jako kytka na jaře,
v parku se krčí skrytě,
tak já ti šeptám potichu,
miláčku vrať se, chci Tě.
Tak jako laň, co do tůně,
chodí si v lese pít,
tak já tu čekám na Tebe,
chci u sebe Tě mít.
Tak jako všechno, cos mohl mít,
zbytek, co ještě ztratíš,
čekám tu lásko na Tebe,
v naději, že se vrátíš.
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Rayzz, ona, just me
Komentáře (0)