Anotace: O tom, jak svět přichází o básníky, ale nikdy ne o naději...
až bude svět jednou sametový, tak mě vzbuďte, i kdybych spala spánkem spravedlivých... Sametová
02.03.2008 16:59:00 | její alter ego
Asi je to tím, že se s tím nijak nezatěžuju - prostě něco napíšu a je to :-) (Buď je to náznak umění nebo znak flákačství - bůh suď :-)))
01.03.2008 19:48:00 | Lisa.Ginmi
Jo. Mně se to taky líbí. No, ona je láska taková inspirativní emoce... :o)
01.03.2008 18:18:00 | Kethrin
Jak se tak nudím, tak čtu všemožné autory, ale ty, naše drahá Liso, určitě patříš k těm nejlepším.:o)Tohle se ti moc povedlo. Píšeš naprosto nenuceně... jako když zní skřítčí smích.:O)
01.03.2008 17:49:00 | Muriel