Horoucí
Bříšky dlaní
šeptám ti do spánku
tajemství,
horce jim nasloucháš,
noc má na kahánku
sny už spí.
Schoulena v mém
tajícím náručí
vykvétáš.
Vůně se rozlévá,
výhonky vypučí,
touha z nás.
Bouřící dech
ránem se zarývá
do čtyř stěn.
Slunce svit rozplétá
milování šál
v nitky těl.
Přečteno 344x
Tipy 16
Poslední tipující: maena, hanele m., s.e.n, Loudilka, Traci, Bíša, isisleo, Psavec, WhiteSkull, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)