Trocha něhy...
Anotace: ... láska nepotřebuje anotaci...
Mámivá vůně kůže..
Bledost a její žár..
V dlaních rozkvetla Ti růže..
Tu barvu dobře znám..
Parfém, co do oparu halí..
Tvé smysly nenápadně svádí..
Vůní Tě mámí..
K hraní pomaličku ladí..
Jemnost všech barevných květů..
Tichá písmenka v netu..
Slůvka co něžně hladí..
Dlaně ke dlaním pádí..
Láska co hoří..
Skály v kameny boří..
V uších slyším šum moří..
Na ústech úsměv se mi tvoří..
Přivíráš oči..
Vidíš mé dlaně..
Já Tebe..
Nade mnou se sklánět..
Přečteno 621x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, Belmon, j.c., 0-0, toužím.jít.dál, danaska, Bíša, Notorhead, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)