Milenci
Anotace: Namaluj lásku na zeď tužkou a nebo třeba tuží, já chci být s Tebou, Ty buď se mnou, mé tělo Tvoje vzpruží.
Líbám Tvoje rety jemné,
vískám se Ti ve vousech,
jsem v Tobě a Ty jsi ve mně,
není to jen prázdný vzdech.
Hladím Tvoje jemné vlásky,
držím Tvou dlaň ztepilou,
pijem spolu z vína lásky,
jsi můj, já Tvou mohylou.
Kloužu po Tvém vlhkém těle,
laskám Tvoje poklady,
přesouváš mě do postele,
nemám k tomu výhrady.
Naše těla v zájmu boje,
jsou jako dva spiklenci,
jsi jen můj a já jsem Tvoje,
zvítězivši milenci.
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Boleslava, ona, Psavec, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)