ForT
Anotace: Myslím,že toto téma je každému velmi blízké...
Černá pavučina
s bílým vzorem
nad hlavou svatozář,
čirá čepel
s drzím romem.
Čepel se leskne
v blízkosti těla
ať zvedne ruku ten,
komu láska z těla vymizela?!
Ovečky mé
tak v dáli se pasou,
zvonečky jejich,
nezáří,
spíše hasnou.
Komentáře (0)