Ty si...
Anotace: Si tá,čo mojím vnútrom kmitá...
Zakryla ma oblačnosť
V myšlienkach,v dobrom i v zlom
ešte nemám toho dosť
každú chvíľu,s tebou som
Ty si tá
ktorú raz naučím chápať svet
Ty si tá
v inej galaxii takej niet...
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Cecilka, maena, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)