Čarodějka noci

Čarodějka noci

Anotace: ...no comment...:o)

Ó, Čarodějko noci,
svědectví,
co na svém těle máš,
vypráví
o hříšném a krásném milování,
o lásce,
co před zraky Slunce ukrýváš...
S Démonem temnot
spojilas´ touhu svou,
ve víru vášně
zhřešilas´,
Tvé výkřiky letěli černou tmou,
oddechy těžké
krotilas´...
Ačkoliv všech nocí
Čarodějka jsi,
v bílém svou duši máš,
tělem svým
záříš do noci,
pomalu něhu
rozdáváš...
Neslyšné "Už!"
do ucha zašeptáš,
slzy
se derou do očí,
v objetí hříchu
usínáš...
..nezkrotná
Čarodějko noci...
Autor Aniba, 03.07.2005
Přečteno 628x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí