Lásky hledání, nehledání
Anotace: Chci lásku, ale nemám ji.
Samota,
krásná i bolavá.
Milenka má.
Proudění, smích a sdílení.
Kam jít, co hledat, co vědět,
abych to žila?
Krásná a barevná,
duha se ve mě vytvořila.
Ať ji uvidí, ať ji miluje,
já mu ji ukáži… jen jestli já to dokáži.
Duše, otevři se.
Neboj se moje milovaná.
To nám neublíží. Já Tě už nedám.
Přečteno 499x
Tipy 9
Poslední tipující: Meriel, NikitaNikaT., Zweiblumen, Danah, WhiteSkull, WAYWARD, Martanka
Komentáře (2)
Komentujících (2)