Co pro mě znamenáš
Anotace: Boj... Strach... Láska!
O čem to mluvíš,
a cože mi to říkáš?
Prý že z boje,
nikdy neutíkáš.
Jakej boj myslíš?
S kým to bojuješ?
Mám tolik otázek,
všechny je vetuješ.
Mám o tebe strach,
a mám strach o nás dva.
Říkáš mi potichu,
s příchutí tajemna.
Pak už nic neříkáš,
na nic se neptáš.
A mě se chce znovu říct,
co pro mě znamenáš.
Komentáře (0)