Špatný žák
Srdce není dobrý žák,
nenaučíš ho milovat,
i když by jsi hodně chtěl,
asi nejsi ten správný učitel.
Dáváš těžké úkoly, které splnit nemůže,
marně čeká že mu někdo pomůže...
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: prostě já, Norlein, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)