krásná...touha je krásná věc, kde bychom byli, kdybychom netoužili :-):-)
07.04.2008 19:56:00 | Danah
Touha a snění
ty patří k sobě
vždyť jsou to přece
sestřičky rodné.
Jedna se toulá
to hledá lásku
a ty je přijmeš
celou tu chásku.
Žít s nimi budeš
svůj život celý,
nic hezčího již
na světě není.
07.03.2008 23:42:00 | s.e.n
Co bychom byli
bez toužení??
Možná jen
schránky
usušený..
:o)
Nádherná!!
06.03.2008 15:36:00 | Cecilka
Touha, ta mladší sestra snění,
zmocnila se mne bez prodlení,
šíp Kupidův mne trefil snad,
však není, koho míti rád!
Říkám si v duchu:"Blázne starý!
Bláhové jsou myšlenky Tvé!
Nejsou oči, jež by se smály
ne Tobě, ale na Tebe!
01.03.2008 17:39:00 | Kozoroh 1