...spadlo tisíc hvězd
já si přála vždy to samé
s břidlicí do moře
hodila jsem přání i slib
co vlastně Kaprále
kromě lásky máme?
co si jednou do nebe
můžeme vzít?
nosím tě v sobě
od polibku prvního
ode dne jara
kdy roztálo mé tělo
nejde zapomenout
slova daného
"navždy s láskou"
srdce zkamenělo...