Děj se co děj
Anotace: Miluji tě .....i když to je asi kýč
Děj se co děj
otevřela bych ti ústa
kdybys nemohl dýchat
Děj se co děj
otevřel si mi oči
když jsem byla zaslepená
Děj se co děj
ty mě chráníš
Děj se co děj
ty mě nepustíš
i kdyby pro tebe pád
znamenal smrt
Děj se co děj
jsi moje všechno
a já nechci víc
jen tvůj úsměv
jsi moje krásný trápení
děj se co děj
už nechci víc
Přečteno 336x
Tipy 17
Poslední tipující: Rick, Vlk v rouše, jedam, Blázen? =), j.c., Psavec, jesterka, Bíša, estrellita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)