Anotace: Pro Petra, který navždy ovlivnil můj život neskutečným způsobem a každý další muž v mém životě bude mít hrozně těžkou roli - vyrovnat se mu...!
Ty už se s osudem také smiř,
odhoď navždy ten srdce kříž,
zas bude slunce svítit a zelenat se tráva,
Ty budeš šťastná a volat světu sláva.
Zas přijdou dny veselé,
už to tak v životě zkrátka máme,
tak hupky dupky z postele,
a smutku dej už vale.
02.03.2008 10:58:00 | grázlík