Proklínám a miluji
Proklínám a miluji
tvůj dotek,
co mě vynaší až ke hvězdám.
Proklínám a miluji
tvé oči,
do jejichž hloubi se propadám.
Proklínám a miluji
tvá ústa,
na která chtěla bych Tě políbit.
Proklínám a miluji
tvé ruce,
které mě možná chtějí pohladit.
Proklínám a miluji
tvůj pohled,
co dostává mě do kolenou.
Proklínám a miluji
tvůj úsměv,
na který nelze zapomenout.
Proklínám a miluji Tebe...
Přečteno 590x
Tipy 7
Poslední tipující: Ten_bez_přezdívky, excited, Simísek, jesterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)