Jen vzpomínka
Anotace: Vzpomínání na první lásku....po dlouhých letech
Jen vzpomínka
Přicházíš do mých snů,
má lásko bývalá......
A s léty častěji a častěji,
nezvoucí se a nezvaná,
přesto jsi vítána
jako host nejvzácnější -
chlebem a solí mých slz.
Komentáře (2)
Komentujících (2)