Gejzíry touhy
Anotace: Všem hodně lásky posílám - teď jiné verše "otvírám" - o lásce, co tak bolí - snad mě to ještě nezkolí...
Proskočil jsi mým srdcem jako obručí.
Gejzíry touhy a zakázané snění.
Kdy konečně život mě naučí,
ač s hlavou v oblacích, kráčet po pevné zemi?
Krajkové vločky krouží za oknem.
Uvadla dávno i darovaná růže.
Byla to pravda anebo to byl sen,
když oči tvé mě svlékly z vlastní kůže?
Jepičí láska s příchutí neřesti.
Co bylo včera, tak to už dneska není.
Minuli jsme svou cestu ke štěstí.
Zbyla jen vzpomínka a zakázané snění.
Přečteno 383x
Tipy 17
Poslední tipující: hanele m., jaňa, Petbab, Diablek, NikitaNikaT., malý medvěd, Kozoroh 1, Yukki, Danah, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)