Dívka vražedkyně
Anotace: kdyby to tak šlo ...odstranit ty co nám ublížily
Sedí pod šípkovou růží
Srdce se jí steskem úží.
Má ráda kluka,který si jí neváží
Jenom věčně jí uráží
Jak tam tak sama sedí
A do tmy hledí
Na něho vzpomíná
A v duchu ho proklíná
Sama sebe se ptá
Proč on se k ní tak chová
Vždit ho ráda měla a pořád má
Tohle není další pitomá hra
Ona nevydržela to co vydržet chtěla
Strašný vztek na něho měla
A tak jednoho osudného dne
Dýku do jeho srdce zabodne
Tet sedí pod šípkovou růží
Srdce se jí steskem úží
Jednu tu kytku na jeho hrob háže
A doufá že vinu za jeho smrt smaže
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Ďáblí-andílekO:-), Daisy..
Komentáře (1)
Komentujících (1)